Garderoben hos Sheila Voldby

Garderoben hos Sheila Voldby

20-årige Sheila Voldby bor i Aalborg. Til dagligt er hun Influencer, Social Media Manager og studerer til Grafisk Designteknolog. Hendes personlige stil afspejler hendes kendskab til modebranchen og en forkærlighed for genbrugsguld, Instagram og magasiner.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er et sjovt miks af alt. Men generelt ret casual og feminin. Jeg elsker at være kreativ og kombinere stilarter. Jeg har en masse vintagefund, som jeg tit blander med nyeste mode.


Sheila er i paisleymønstret sæt fra H&M

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg bliver inspireret af de mennesker, jeg omgiver mig med, dem jeg ser på gaden og på de sociale medier samt i magasinerne. Faktisk også en smule i film.


Ternet blazer og grøn strik fra H&M

Hvem ville du helst bytte garderobe med?
Mary-Kate og Ashley Olsen! Bare dem begge, tak.

Sheilas bedste styling tip
Der er ikke det, som smykker ikke kan pifte lidt op, eller en flot frisure. Desuden elsker jeg alt, som kan styles op og ned. For eksempel en flot blazer udenpå en striktrøje eller basic t-shirt og så bliver ens outfit pludselig lidt mere casual. Mit bedste tip er nok at gå i det tøj, man føler sig tilpas i, men heller ikke være bange for at lade sig udfordre.


Skaller fra Rømø strand og Gran Canaria. Hårspænde fra Loft by Loftet

Favorit i min garderobe
Det må være mine uniformsjakker. Den med guldknapperne er fra Paris, og så har jeg en fra 2Biz, og den sidste har jeg fået af en veninde.

Hvad er dit seneste køb?
En silkebluse, som jeg efterhånden har rigtig mange af. Jeg elsker alt i silke (eller polyester) om man vil.


Silketrøjer fra blandt andet Gina Tricot, ASOS, Zara og Baum und Pferdgarten

Drømmekøbet
Hvis det skal være noget til min garderobe, så en Foxy Black Coat fra Saks Potts. Ellers alt hvad man kan få i H&M Home i øjeblikket.


Sko er nok det, Sheila har mest af i sin garderobe. Som Carrie Bradshaw siger: “You can never have too many pairs of shoes”