Forny boligen med nye farver og lækre nipsting

Forny boligen med nye farver og lækre nipsting

Mie Gudmundsen
– Bolignørd, kaffeelsker, rejseglad og alt derimellem. Sådan beskriver hun sig selv på Instagram, hvor hun til daglig inspirerer med lækre boligbilleder. Hun afslutter snart sin elevperiode hos Bahne, hvor hun har været i interiørafdelingen. Vi har fået hende til at udvælge hendes favoritter i butikken og fortælle lidt om hvordan hun bruger det forskelligt interiør til at give lidt nyt til hjemmet.

Køkken
Her har jeg valgt nogle lækre sæber både til opvask og lidt håndsæbe og håndlotion. Hertil synes jeg man skal have en pæn opvaskebørste. Karklude og viskestykker i fine farver er en god måde at skabe lidt liv og få lidt farver på det ellers klassiske udtryk, som jeg godt kan lide. Samtidig er det en billig måde at få noget nyt på og få nogle nye farver i hjemmet. Så kan jeg godt lide at have kogebøger til at stå fremme, da de både er dekorative og så selvfølgelig en god inspirationskilde. Krydderier og olier er noget, der altid bruges i madlavningen og derfor kan jeg godt lide at have det til at stå fremme også fordi det samtidig ser pænt ud. Spækbrætter er jeg helt vild med. De behøver ikke at være ens. Jeg kan godt lide det er lidt rustikt, og der er lidt forskel på dem. Og så selvfølgelig et marmorfad – det går man aldrig galt i byen med.

Badeværelset
Her har jeg igen fremhævet den svage og gammelrosa farve. Derudover har jeg igen valgt lidt marmor – det er meget oppe i tiden, og jeg er vild med det. Så er der kommet lidt grønne planter med og igen lidt pæne håndsæber selvfølgelig. Duftpinden er en god og dekorativ måde at få noget nyt til badeværelset og så er til sidst er der lidt opbevaringsplads til lidt nips.

 

De populære coffee table books er samtidig en god måde at dekorere sit hjem på og få lidt nyt ind.
Til sidst kan jeg godt lide det lidt skæve, der er kommet frem – de fine potter her med forskellige hoveder på. De er rigtig populære for tiden.

TIP! – Du kan selvfølgelig finde alle produkterne i Bahne i Shoppen.

Stuen
Jeg har her valgt at tage de farver, der er meget oppe i tiden, og de ting der trender lige nu. Jeg vælger at sætte den gammelrosa farve sammen med en mere neutral farve. Så har jeg fundet klassikeren frem her – en by Lassen stage, hvor jeg har tilsat de populære farvede Hay lys. Det er også en god måde at få lidt farve ind i sit hjem, igen hvis man er til det stilrene hjem, som jeg er, men stadig gerne vil have nogle nye farver ind engang imellem.